''Dit Feyenoord is gewoon heel moeilijk te kloppen''

''Dit Feyenoord is gewoon heel moeilijk te kloppen''

Feyenoord heeft in Moskou een belangrijk punt gepakt in de strijd om overwintering in de Europa League. Ook nu moesten de Rotterdammers de wedstrijd met tien man uitspelen; Nicolai Jørgensen kreeg in het begin van de tweede helft zijn tweede gele kaart en kon gaan douchen. Opnieuw toonde Feyenoord met tien man wilskracht, zag Feyenoordwatcher Sinclair Bischop.

"Dit punt voelt als een overwinning", begint Bischop zijn analyse namens RTV Rijnmond. "Als je ziet wat een wilskracht dit Feyenoord toont als het met tien man moet gaan spelen in de tweede helft. Dat deed me toch een beetje denken aan die wedstrijd eerder tegen Zagreb, waar Feyenoord ook goed voor de dag kwam en door een rode kaart voor Senesi met tien man verder moest. Toen pakten ze ook op wilskracht een punt in Zagreb en nu in Moskou weer."

"Voor de rode kaart was Feyenoord gelijkwaardig", zag Bischop. "Dit Feyenoord bewijst al heel het jaar dat het zo moeilijk te kloppen is. Dat zie je zelfs met tien man, afgelopen week tegen Fortuna en nu weer." Feyenoord maakt na het gelijkspel nog kans op overwintering. Dat kan zelfs volgende week al gebeuren, als de ploeg thuis wint van Dinamo Zagreb en CSKA Moskou Wolfsberger AC weet te verslaan. "Dat ze nog meedoen is al geweldig. Na die wedstrijd tegen Wolfsberger zat Feyenoord toch een beetje in zak en as. Als je dan die waslijst aan blessures ziet en ziet hoe ze voor de dag komen... Ik denk dat Advocaat in z'n nopjes is met dit Feyenoord, dat gewoon zo moeilijk te kloppen is."

Lees meer over
Dick Advocaat Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties