Spajić: ''Ik ben nu bij Feyenoord en wil hier beter worden''

Spajić: ''Ik ben nu bij Feyenoord en wil hier beter worden''

Uroš Spajić was afgelopen zondag niet beschikbaar voor Feyenoord omdat hij te laat terug was van het Servische elftal om nog op tijd getest te kunnen worden. Morgen is de verdediger weer gewoon van de partij in de wedstrijd tegen CSKA Moskou en hij verwacht een zware opgave. “Het resultaat van de thuiswedstrijd doet het lijken alsof het gemakkelijk was, maar het was een zware wedstrijd. En dat zal het donderdag ook weer worden.”

De Serviër is gehuurd van FK Krasnodar, de club waar ook Tonny Vilhena speelt. “Ik volg mijn oude club nog steeds, ze spelen nu in de Champions League. Het gaat nog niet zo goed, maar ze hebben nog een kans om zich te plaatsen voor de Europa League. Ik hoop dat ze dat lukt”, aldus Spajić voor de camera van RTV Rijnmond.

Het is de verwachting dat Spajić na dit seizoen terugkeert naar Krasnodar, maar dat is nog helemaal niet zeker. “We zien wat er in de zomer gebeurt. Ik ben nu bij Feyenoord en wil hier beter worden”, zo vertelt de verdediger, die het fijn vindt dat er bij CSKA wel een kleine hoeveelheid thuissupporters toegestaan is. “Voetbal draait om de fans en de sfeer rondom de wedstrijden. Ik vind het dus positief dat er publiek is donderdag en ik hoop dat dit snel weer overal het geval is. Voetbal zonder publiek is niks.”

Lees meer over
Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties