Spajic inzetbaar tegen CSKA Moskou; Malacia blijft thuis

Spajic inzetbaar tegen CSKA Moskou; Malacia blijft thuis

Het gevoel bij Feyenoord is goed in aanloop naar de uitwedstrijd tegen CSKA Moskou, zo vertelt Dick Advocaat op de persconferentie in aanloop naar het duel in Europa. Feyenoord kan niet beschikken over Tyrell Malacia. De verdediger blijft achter in Rotterdam.

Jens Toornstra is een vraagteken, maar stapt wel in het vliegtuig naar Rusland. Bryan Linssen is ook van de partij. De aanvaller trainde vandaag volledig mee en is fit. ''Alle spelers die zondag speelden gaan mee naar Rusland. Spajic is terug en inzetbaar'', vertelt Advocaat. Leroy Fer, Luis Sinisterra, Sven van Beek, Robert Bozeník, Christian Conteh, Justin Bijlow en Ridgeciano Haps zijn er sowieso niet bij.

Feyenoord begint als nummer drie van de groep aan het duel tegen CSKA Moskou. ''Een goed resultaat uit bij CSKA? Ik kan het nu echt niet zeggen. Ik kijk donderdag naar het spelbeeld, dan weet je pas een antwoord op de vraag. We moeten net zo staan als thuis. Ze hebben toch angst voor Feyenoord, dat weet ik zeker.''

"Wat tegen Fortuna gebeurde kan daar in Moskou echt niet. CSKA is individueel een veel betere ploeg en we moeten echt oppassen daar. Als we zo staan zoals in de thuiswedstrijd tegen hun (3-1 winst, red.) zullen zij ook angst hebben voor ons. We moeten laten zien dat we willen winnen."

Lees meer over
Ridgeciano Haps Sven van Beek Jens Toornstra Tyrell Malacia Luis Sinisterra Justin Bijlow Dick Advocaat Leroy Fer Bryan Linssen Uros Spajic Christian Conteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties