Kristo Tohver fluit CSKA Moskou - Feyenoord

Kristo Tohver fluit CSKA Moskou - Feyenoord

Feyenoord neemt het donderdagavond op tegen CSKA Moskou in de groepsfase van de Europa League. De uitwedstrijd van de Rotterdammers staat onder leiding van Kristo Tohver. De scheidsrechter, afkomstig uit Estland, is aangesteld door de UEFA om alles in goede banen te leiden.

De 39-jarige scheidsrechter floot dit seizoen een keer eerder in de groepsfase van de Europa League. Dat was in oktober de wedstrijd tussen Rangers FC en Lech Poznan (1-0), hij gaf toen drie gele kaarten. Silver Koiv en Sten Klaasen zijn donderdagavond de assistenten. Juri Frischer is aangesteld als vierde official. In de groepsfase is geen VAR aanwezig.

Feyenoord reist met veel vertrouwen af naar Rusland, want de ploeg van Dick Advocaat is bezig aan een sterke reeks. De laatste vier officiële wedstrijden werden gewonnen, waaronder de eerdere ontmoeting met CSKA Moskou in De Kuip (3-1). Donderdag treft Feyenoord de Russen opnieuw, dan in de VEB Arena. De aftrap is om 18:55 uur Nederlandse tijd (in Rusland is het twee uur later).

Lees meer over
De Kuip Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties