Kein Geloel: ''Zelfs Puskás had voor Senesi zijn hoed afgenomen''

dinsdag 24 november 2020 06:58 25.995 keer bekeken 36 reacties Pro Shots

Zien we Marcos Senesi binnenkort in een smoking op een FIFA-gala schitteren? Voor zijn wondergoal tegen Fortuna Sittard had zelfs Ferenc Puskás zijn hoed afgenomen. Het kan toch niet anders dan dat er dit jaar een doelpunt van de Argentijnse verdediger, die ook al zo fraai scoorde tegen ADO Den Haag, genomineerd wordt voor de naar deze Hongaarse voetballegende vernoemde award?

Uiteraard komt ook de schitterende actie van Feyenoord-supporters aan het adres van Nicolai Jørgensen aan bod. De Deen is de laatste jaren om de haverklap geblesseerd geweest en kon wel een steuntje in de rug gebruiken. Het Legioen lijkt verdeeld over de spits. Bij de één kan de topscorer uit het kampioensjaar niets fout doen, terwijl de ander klaar met hem is. Dat levert in een gloednieuwe uitzending van Kein Geloel een hete discussie op.

Johan, Rob en Wesley blikken ook vooruit op een bomvolle week met twee wedstrijden. In Rusland kan Feyenoord op bezoek bij CSKA Moskou enorm goede zaken doen met het oog op Europese overwintering. En een paar dagen later komt het FC Utrecht van Eljero Elia naar de Kuip. Wie pakt de hoofdrol? Krikt Jørgensen zijn zelfvertrouwen op? Of draait het toch weer om Senesi of Steven Berghuis?

Gerelateerd nieuws
36 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 20 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75091 leden - Op dit moment zijn 805 mensen actief, waarvan 251 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved