Al ruim 6000 stoelen in De Kuip 'verkocht' voor spandoekactie

Al ruim 6000 stoelen in De Kuip 'verkocht' voor spandoekactie

De Kuip is de komende wedstrijden wat minder leeg dan normaal. De actie van FSV de Feijenoorder, FRFC1908, de Noordzijde en Cabras Feliz, die samen met de supporters de lege stoelen in het stadion willen bedekken met spandoeken, kan op veel steun rekenen. Al ruim zesduizend stoelen zijn 'verkocht', zo laat FSV de Feijenoorder weten aan het Algemeen Dagblad.

De teller staat maandagmiddag op 5250 verkochte stoelen, maar volgens de supportersvereniging zijn dat er al meer dan zesduizend. Dit omdat ook mensen buiten de actiepagina om hebben geboekt. Woensdag wordt begonnen met het neerleggen van de doeken, zodat deze te zien zijn in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht van aanstaande zondag. De doeken blijven liggen tot er weer supporters mogen komen in De Kuip.

Geïnteresseerden kunnen zich via www.defeijenoorder.nl/actie aanmelden en kiezen welk aantal stoelen zij bedekt willen zien met hun spandoek, welke tekst ze op dat spandoek willen en gelijk betalen. Het is ook mogelijk om als bedrijf deel te nemen aan de actie. Hiervoor moet contact worden opgenomen met FSV De Feijenoorder via info@defeijenoorder.nl.

Lees meer over
De Kuip FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties