Kökcü mist FC Utrecht-thuis; één duel geschorst

Kökcü mist FC Utrecht-thuis; één duel geschorst

De aanklager van de KNVB heeft een schikkingsvoorstel gedaan van twee wedstrijden schorsing voor Orkun Kökcü, waarvan één voorwaardelijk. De middenvelder pakte al vroeg in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard een rode kaart. Feyenoord is akkoord gegaan met het voorstel, zo meldt de club op de eigen website.

Door de schorsing mist Kökcü de wedstrijd tegen FC Utrecht van volgende week zondag. Om 14:30 uur treffen de ploegen elkaar dan in De Kuip. João Teixiera lijkt de logische vervanger van de middenvelder.

Feyenoord kon de schorsing van de middenvelder niet goed gebruiken. Door blessures mist de ploeg al een waslijst aan spelers. Wel lijken Uros Spajic en Tyrell Malacia deze week terug te keren in de selectie van Dick Advocaat. Leroy Fer, Luis Sinisterra, Sven van Beek, Robert Bozeník, Christian Conteh, Justin Bijlow en Ridgeciano Haps zijn er sowieso niet bij tegen Utrecht. De inzetbaarheid van Jens Toornstra is een twijfelgeval.

Lees meer over
De Kuip Ridgeciano Haps Sven van Beek Jens Toornstra Tyrell Malacia Luis Sinisterra Justin Bijlow FC Utrecht Fortuna Sittard Dick Advocaat Leroy Fer Uros Spajic Christian Conteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties