''Actie Jørgensen was mooi, maar heeft nog niet geholpen''

maandag 23 november 2020 09:47 31.155 keer bekeken 112 reacties Pro Shots

Feyenoord liet zondagmiddag bij vlagen goed voetbal zien tegen Fortuna Sittard. Ondanks een vroege tegengoal en een rode kaart voor Orkun Kökcü wist de ploeg een overwinning over de streep te trekken. Ook met tien man zag Willem van Hanegem 'leuke dingen' bij Feyenoord.

"Feyenoord vond ik een fase met tien man heel behoorlijk spelen", schrijft De Kromme maandagochtend in zijn column in het Algemeen Dagblad. "En dat terwijl veel spelers het niet echt hebben op dit moment." Daarmee doelt Van Hanegem onder meer op Nicolai Jørgensen, die na een week waarin supporters met een vuurwerkactie lieten zien nog altijd achter hem te staan, zijn rentree maakte. "Het Legioen stond bij Nicolai Jørgensen op de stoep om hem te steunen. Dat is mooi, maar het heeft nog niet geholpen", besluit hij.

Jørgensen zelf reageerde na de wedstrijd in Sittard dankbaar op de supportersactie. "Ik had tranen in m'n ogen. Ik waardeer de fans zo enorm", zei hij tegen FOX Sports. "Er is geen manier om ze ooit terug te betalen, behalve elke wedstrijd alles geven wat ik heb. Dit was een van de mooiste momenten van mijn leven", zei de Deen over de actie. 

Gerelateerd nieuws
112 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 67 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75091 leden - Op dit moment zijn 740 mensen actief, waarvan 229 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved