Inzetbaarheid Toornstra 'zeer twijfelachtig' tegen CSKA

Inzetbaarheid Toornstra 'zeer twijfelachtig' tegen CSKA

Feyenoord is tegen Fortuna Sittard wederom niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Jens Toornstra werd in de slotfase van de wedstrijd vervangen door Jordy Wehrmann. De middenvelder blijkt hamstringklachten te hebben en liet zich uit voorzorg naar de kant halen.

Het Algemeen Dagblad noemt het meespelen van de middenvelder in het Europa League-duel tegen CSKA Moskou van aanstaande donderdag 'zeer twijfelachtig'. Wel is de kans groot dat trainer Dick Advocaat in Rusland weer kan beschikken over Uros Spajic en Tyrell Malacia. Voor de Serviër geldt dat hij dan vandaag een tweede negatieve coronatest af moet leggen. De krant noemt ook de reden van de afwezigheid van assistent-trainer John de Wolf en keeperstrainer Khalid Benlahsen. Beiden misten door ziekte het duel tegen Fortuna Sittard, maar hebben geen corona.

Feyenoord kampt sowieso met een overvolle ziekenboeg. Naast de situaties van Toornstra, Spajic en Malacia moet de ploeg het voorlopig sowieso doen zonder Justin Bijlow, Sven van Beek, Ridgeciano Haps, Leroy Fer, Luis Sinisterra, Christian Conteh en Robert Bozeník.

Lees meer over
Ridgeciano Haps Sven van Beek Jens Toornstra Tyrell Malacia Jordy Wehrmann Luis Sinisterra Justin Bijlow Fortuna Sittard Dick Advocaat Rusland Leroy Fer Uros Spajic Christian Conteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties