Inzetbaarheid Toornstra 'zeer twijfelachtig' tegen CSKA

zondag 22 november 2020 20:05 62.780 keer bekeken 240 reacties Pro Shots

Feyenoord is tegen Fortuna Sittard wederom niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Jens Toornstra werd in de slotfase van de wedstrijd vervangen door Jordy Wehrmann. De middenvelder blijkt hamstringklachten te hebben en liet zich uit voorzorg naar de kant halen.

Het Algemeen Dagblad noemt het meespelen van de middenvelder in het Europa League-duel tegen CSKA Moskou van aanstaande donderdag 'zeer twijfelachtig'. Wel is de kans groot dat trainer Dick Advocaat in Rusland weer kan beschikken over Uros Spajic en Tyrell Malacia. Voor de Serviër geldt dat hij dan vandaag een tweede negatieve coronatest af moet leggen. De krant noemt ook de reden van de afwezigheid van assistent-trainer John de Wolf en keeperstrainer Khalid Benlahsen. Beiden misten door ziekte het duel tegen Fortuna Sittard, maar hebben geen corona. 

Feyenoord kampt sowieso met een overvolle ziekenboeg. Naast de situaties van Toornstra, Spajic en Malacia moet de ploeg het voorlopig sowieso doen zonder Justin Bijlow, Sven van Beek, Ridgeciano Haps, Leroy Fer, Luis Sinisterra, Christian Conteh en Robert Bozeník. 

Gerelateerd nieuws
240 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 92 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74377 leden - Op dit moment zijn 390 mensen actief, waarvan 175 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved