Jørgensen: ''Een van de mooiste momenten van mijn leven''

zondag 22 november 2020 16:53 76.465 keer bekeken 195 reacties Pro Shots

Nicolai Jørgensen was misschien wel de meest besproken Feyenoorder van de afgelopen week. De Deen herstelde wederom van een blessure en merkte deze week dat de aanhang nog altijd achter hem staat. Voor de camera van FOX Sports was Jørgensen zichtbaar geëmotioneerd door de vuurwerkactie van de supporters.

"Ik was die ochtend vroeg op en had twee trainingssessies gehad, dus ik was erg moe", vertelt Jørgensen. "Ik zat op de bank en ik verwachtte niks. Mijn vrouw zei dat ik uit het raam moest kijken. Ik zei: 'Nee, laat me uitrusten', maar ze zei dat ik echt moest kijken. Ik schrok en ik stond te trillen. Ik verwachtte het helemaal niet. Ik raakte heel emotioneel en had tranen in m'n ogen. We kwamen naar buiten en opnieuw kreeg ik tranen in m'n ogen. Ik waardeer de fans zo enorm. Ik weet niet eens wat ik moet zeggen. Het was zo speciaal. Er is geen manier om ze ooit terug te betalen, behalve elke wedstrijd alles geven wat ik heb. Het was een van de mooiste momenten van mijn leven."

Omdat Feyenoord tegen Fortuna Sittard lang met tien man stond, moest Jørgensen een wat ondankbare taak vervullen. Dat maakte voor de Deen echter niks uit. "Ik was blij om terug te zijn. Alles was prima, zelfs als ik veel voor niks moest lopen. Dat hoort bij het spel, met tien man moet je je hoofd in de kleedkamer laten en gewoon lopen voor het team. Dat hebben we gedaan en tegelijkertijd creëerden we wat kansen. Dat was mooi." Een kwartier voor tijd werd Jørgensen naar de kant gehaald, al denkt hij zelf dat hij de wedstrijd uit had kunnen spelen. "Ik wilde er niet per se uit, maar de trainer koos voor frisse benen op het veld en dat was goed. João kon mijn taken overnemen."

Gerelateerd nieuws
195 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 80 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74377 leden - Op dit moment zijn 139 mensen actief, waarvan 77 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved