Jørgensen is fit en start in de basis tegen Fortuna Sittard

vrijdag 20 november 2020 15:22 51.635 keer bekeken 172 reacties Pro Shots

Nicolai Jørgensen is weer fit en start zondag tegen Fortuna Sittard in de basis. Dat vertelde Dick Advocaat op de persconferentie van vrijdagmiddag. Ook de trainer heeft de vuurwerkactie die woensdagavond voor de spits werd georganiseerd meegekregen.

De Deen werd woensdagavond verrast toen supporters voor hem met fakkels op de Erasmusbrug stonden. "Het moet natuurlijk een geweldig gevoel zijn voor Nico dat fans dat voor hem doen. Hij heeft niet echt een geweldige periode achter de rug. Als de fans dan desondanks toch even laten zien dat ze achter hem staan, lijkt me dat geweldig."

Jørgensen viel eind oktober in tijdens de wedstrijd tegen RKC Waalwijk, maar viel een klein halfuur later weer geblesseerd uit. Tijdens de interlandbreak speelde hij voor het eerst sinds toen mee in een oefenduel tegen ADO Den Haag (0-0). Al sinds 2018/19 kwakkelt de spits geregeld met blessureleed. 

Gerelateerd nieuws
172 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 87 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75055 leden - Op dit moment zijn 629 mensen actief, waarvan 245 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved