''Mooi dat fans nog achter de kampioenshelden blijven staan''

''Mooi dat fans nog achter de kampioenshelden blijven staan''

Dat Nicolai Jørgensen in Rotterdam nog steeds gewaardeerd wordt, bleek uit de vuurwerkactie die woensdagavond door supporters voor hem werd georganiseerd. Ook de verslaggevers van RTV Rijnmond hebben van de actie genoten. Zij vinden dat de spits, die een groot aandeel had in het kampioenschap van 2017, meer gerespecteerd zou moeten worden.

"Je ziet nu dat er bij heel veel supporters toch iets leeft van: laten we hem gaan steunen in plaats van die jongen nog meer de put in te praten", merkt Sinclair Bischop op. "Het is de laatste jaren de man van glas, maar ook de man die Feyenoord met zijn vele doelpunten aan de titel heeft geholpen. Je kan twee dingen doen; je kan hem steunen, of je kan hem laten vallen, maar dan heb je er helemaal niks meer aan. Ik denk dat Feyenoord hem, zeker met al die blessures, juist keihard nodig heeft de komende maanden."

Presentator Jan Jaap Pruysen denkt dat Jørgensen een volle Kuip op dit moment goed had kunnen gebruiken. "In De Kuip wordt een type als Jørgensen altijd wel gesteund, maar supporters kunnen dat nu niet meer op die manier doen. Als hij na een blessure was ingevallen in een volle Kuip, hadden ze hem ongetwijfeld toegezongen en had hij daar kracht uit gehaald. Hij kan nu nergens kracht uit halen."

"Ik vind dit soort acties mooi", aldus Dennis van Eersel. "Het doet me een beetje denken aan het oude Feyenoord. Het heeft ook te maken met social media-ontwikkelingen, waar eigenlijk alles altijd wel negatief is. Bij Feyenoord, zoals ik het ken vanuit vroeger, steun je je spelers en sta je erachter. Zeker spelers die iets hebben betekend voor de club. Die Jørgensen uit het kampioensjaar zal ik niet snel vergeten, hij is een essentieel onderdeel geweest. Ik vind het heel mooi om te zien dat er nog steeds fans zijn die net als vroeger door dik en dun achter de kampioenshelden blijven staan."

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties