''Ik vraag me af of Jørgensen dit nu echt nodig heeft''

vrijdag 20 november 2020 10:42 34.695 keer bekeken 184 reacties Pro Shots

Nicolai Jørgensen werd woensdagavond verrast toen Feyenoordsupporters op de Erasmusbrug een vuurwerkactie organiseerden om de door blessures geteisterde spits een hart onder de riem te steken. De mannen aan tafel bij FOX Sports-programma Voetbalpraat waren verbaasd door de actie. 

"Ik had eigenlijk het idee dat hij niet meer heel populair was bij de Feyenoord-aanhang", zegt commentator Michiel Teeling. "Maar dit was ongelofelijk om te zien." Hedwiges Maduro reageerde iets sceptischer. "Aan de ene kant vind ik het mooi, aan de andere kant vraag ik me af of hij dit echt nodig heeft." Maduro vergelijkt het met de doelman van VVV, die door supporters werd toegezongen toen hij in een Eredivisieduel dertien goals om de oren kreeg. "Ik vraag me af: moet je hem dan nu opbeuren?"

Presentator Milan van Dongen wijst Maduro erop dat Jørgensen de actie wel leek te waarderen. "Blijkbaar is hij super populair, dan is het prima. Het is een supermooie actie, maar een beetje raar", reageert Maduro. "Voor de band tussen speler en club is het helemaal goed", besluit Teeling. 

Gerelateerd nieuws
184 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 108 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74363 leden - Op dit moment zijn 729 mensen actief, waarvan 253 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved