Diemers: ''Je merkt wel de grootheid van Feyenoord''

Diemers: ''Je merkt wel de grootheid van Feyenoord''

Mark Diemers kijkt uit naar de uitwedstrijd van Feyenoord aanstaande zondag. De Rotterdammers nemen het op tegen Fortuna Sittard en Diemers stond daar twee seizoenen onder contract. "Dat blijft altijd bijzonder. Ik heb daar een prachtige periode gehad in de afgelopen twee jaar."

Diemers speelt inmiddels een aantal maanden bij Feyenoord en dat is een grote stap geweest. "Maar je merkt wel de grootheid van Feyenoord. Als je een mindere wedstrijd speelt, dan krijg je dat te horen.'' Ook krijgt de middenvelder meer kritiek te verwerken. "Wat dat betreft ben ik blij dat ik zo nuchter ben en niet zoveel van die dingen aantrek.''

Vanwege blessures en schorsingen speelde Diemers een aantal wedstrijden als linksbuiten."Dat kan ik op mijn eigen manier goed invullen'', vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond. ''De laatste wedstrijd speelde ik weer rechts op het middenveld. Ik denk dat ik een multifunctionele speler ben en dat ik op veel posities op het veld kan spelen."

Lees meer over
Fortuna Sittard Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties