Amateur-elftallen per direct uit het bekervoetbal gehaald

dinsdag 17 november 2020 23:25 39.420 keer bekeken 198 reacties Pro Shots

Feyenoord hoefde in de eerste ronde van het bekertoernooi niet in actie te komen, net als alle andere clubs met Europese verplichtingen. Vele amateurelftallen echter wel, maar door hun wedstrijden is nu een streep gezet: amateurs leven niet binnen de corona bubbel en dus is het te risicovol om ze mee te laten doen aan de bekercompetie. Er is door de KNVB besloten om de 26 amateurclubs, die na de voorronde van de beker overgebleven waren, uit het bekertoernooi te halen. 

Voor Feyenoord maakt deze keuze niet zoveel uit, al kunnen de Rotterdammers nu dus geen amateurploeg meer loten in de strijd om de KNVB-beker. Voor andere clubs is het wel goed nieuws: Almere City FC, PEC Zwolle, FC Volendam, MVV Maastricht, Willem II, FC Groningen, NEC en Vitesse hadden tegen amateurs geloot en gaan nu zonder te spelen door naar de volgende ronde, zo meldt Voetbal International. Die clubs zijn daardoor ook gelijk mogelijke tegenstanders van Feyenoord in de volgende ronde geworden.

Gerelateerd nieuws
198 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 41 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74363 leden - Op dit moment zijn 830 mensen actief, waarvan 259 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved