Krabbendam over Marsman: ''Wel een niveau naar beneden''

dinsdag 17 november 2020 20:27 38.735 keer bekeken 127 reacties Pro Shots

Feyenoord moet het dit seizoen doen met een wat krappere selectie dan normaal. Afgelopen zomer klopte Dick Advocaat meerdere keren bij Frank Arnesen aan voor een spits, maar hij kreeg steeds te horen dat er geen geld was. Nu Justin Bijlow geblesseerd is, wordt daarnaast ook zichtbaar hoe dun bezet de positie onder de lat is.

In de Dick Voormekaar Podcast vraagt Michel van Egmond zich af of Nick Marsman niet gewoon een geschikte vervanger voor Bijlow is. "Je gaat wel een niveau naar beneden", reageert clubwatcher Martijn Krabbendam. "In het kampioensjaar hadden ze Jones en Vermeer, dat ontliep elkaar niet zo gek veel. Vermeer en Bijlow ging ook wel. Dit is even wat anders."

Een optie zou kunnen zijn om een transfervrije keeper aan te trekken. Warner Hahn, die bij PEC Zwolle meetraint om zijn conditie op peil te houden, en Michel Vorm, die eigenlijk recent het einde van zijn carrière aankondigde, worden genoemd als opties. "Ik kan me niet voorstellen dat ze Hahn gaan halen voor een paar wedstrijden", aldus Krabbendam. "Marsman of Hahn is toch ook om het even. Michel Vorm is wel een goede keeper, maar heeft al maanden niet gekeept en is volgens mij niet van plan om zijn handschoenen ooit nog aan te doen."

Van Egmond noemt het armoedig dat Feyenoord op zoek moet naar een keeper. "Ze hebben gewoon keepers", reageert Krabbendam. "Ze hebben Ten Hove er nog achter en een jonge keeper waar ze heel tevreden over zijn. Ik denk dat Dick dat geld liever in een spits steekt in de winterstop. Ik geloof wel dat hij weer een aantal keer bij Arnesen binnen gaat lopen. Dat toneelstukje gaan we weer van vooraf aan krijgen."

Gerelateerd nieuws
127 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 69 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74363 leden - Op dit moment zijn 822 mensen actief, waarvan 260 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved