Feyenoord-selectie al zeven weken vrij van corona

dinsdag 17 november 2020 08:08 32.580 keer bekeken 413 reacties Pro Shots

Feyenoord leeft al lange tijd in een coronabubbel, maar heeft geen regie over de internationals die de hele wereld overvliegen om hun wedstrijden te spelen. De medische staf en Dick Advocaat hebben daarom besloten om alle spelers de donderdag na een interland vrij te geven en de teruggekeerde voetballers uitegbreid te testen. Niet met een sneltest, maar een echte test. 

Naast het voordeel dat Advocaat dan niet op donderdag met een kleine selectie moet trainen, heeft die werkwijze er ook voor gezorgd dat er binnen de selectie al zeven weken geen coronabesmetting is geconstateerd, zo meldt De Telegraaf. Orkun Kökcü keerde bijvoorbeeld eerder terug naar Rotterdam nadat hij een blessure opgelopen had bij het Turkse elftal. Eenmaal daar aangekomen werd de middenvelder, om de bubbel in stand te houden, onmiddellijk getest en sloot hij pas weer aan bij de selectie nadat de uitslag negatief bleek te zijn.

Gerelateerd nieuws
413 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 91 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74363 leden - Op dit moment zijn 844 mensen actief, waarvan 258 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved