Basisplaats Berghuis in Oranje verdiend: ''Zelf afgedwongen''

maandag 16 november 2020 21:01 24.765 keer bekeken 57 reacties Pro Shots

Nadat de keuze tijdens de vorige interlandperiode niet op hem viel, mocht Steven Berghuis in de interland tegen Bosnië-Herzegovina wel in de basis starten. De Feyenoorder kreeg de voorkeur boven AZ-aanvaller Calvin Stengs. De mannen aan tafel bij Veronica Inside vinden dat een terechte keuze.

"Hij was zelf kritisch, maar ik vond dat hij echt goed speelde", zegt Hans Kraaij, die genoot van de pass waarmee Berghuis een kans voor Luuk de Jong voorbereidde. De spits deed er vervolgens te weinig mee. "De keuze ging tussen Stengs en Berghuis en Berghuis heeft het gewoon zelf afgedwongen. Hij heeft het dik verdiend om daar te spelen." René van der Gijp is het met Kraaij eens. "Het enige wat hij nog meer had kunnen doen was een goal maken."

Wel ziet Van der Gijp - net als Johan Derksen - in Stengs meer potentie. "Ik ben het met Johan eens dat ik in Stengs een grotere voetballer zie", aldus Van der Gijp. "Hij is verfijnd en iets sneller in z'n ideeën. Het is allemaal net iets groter."

Gerelateerd nieuws
57 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 23 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74830 leden - Op dit moment zijn 113 mensen actief, waarvan 80 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved