'Hahn staat open voor terugkeer naar Feyenoord'

'Hahn staat open voor terugkeer naar Feyenoord'

Justin Bijlow komt dit kalenderjaar vanwege een voetblessure niet meer in actie voor Feyenoord. De 21-jarige doelman is pas na de winterstop weer inzetbaar voor de Rotterdammers. Dick Advocaat beschikt momenteel over Nick Marsman en Ramón ten Hove als doelmannen.

"Feyenoord neemt een groot risico als het dit belangrijke blok met alleen Nick Marsman en Ramon ten Hove in gaat. Er zou nu iets moeten gebeuren," zo vertelt Sinclair Bischop in de podcast van RTV Rijnmond. Warner Hahn is transfervrij en staat open voor een tijdelijke terugkeer naar Feyenoord.

Hahn traint momenteel mee bij PEC Zwolle om zijn conditie op peil te houden. "Ik begrijp vanuit mensen in zijn omgeving dat Warner Hahn nog wel kruipend naar De Kuip wil komen. Hij kent de club, heeft doorgetraind en is fit. En er valt vast een constructie te maken waarbij hij bijvoorbeeld voor één maand wordt vastgelegd."

Lees meer over
De Kuip Ramón ten Hove Justin Bijlow Dick Advocaat Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties