Knoester: ''Ik weet zeker dat dat een goede keuze is geweest''

Knoester: ''Ik weet zeker dat dat een goede keuze is geweest''

Mats Knoester is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord en is bezig aan een goede ontwikkeling. De 21-jarige verdediger besloot na een incident op Varkenoord te vertrekken en dat heeft in zijn ogen goed uitgepakt. Knoester is namelijk een vaste waarde bij Heracles Almelo.

Knoester is van mening dat zijn vertrek goed is uitgepakt. ''Ja, sowieso. Ik weet zeker dat dat een goede keuze is geweest. Vanaf vorig seizoen ben ik gaan spelen en sindsdien heb ik elke wedstrijd gemist'', zo vertelt Knoester in gesprek met FOX Sports. ''Ik denk niet dat ik die kans zo snel bij Feyenoord zou hebben gekregen. Uiteindelijk gaat het om minuten als jonge speler en buiten het veld heeft het mij een stuk volwassener gemaakt.''

De oud-Feyenoorder speelde vanaf zijn zesde in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar maakte nooit zijn debuut in het eerste van de Rotterdammers. De club verkocht Knoester in het seizoen 2018-2019 voor anderhalve ton aan Heracles Almelo, waar hij stappen maakt in zijn carrière. Knoester maakt op dit moment ook deel uit van de selectie van Jong Oranje.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties