Tip voor Feyenoord: ''Want dan is de spoeling wel heel dun''

vrijdag 13 november 2020 22:33 50.610 keer bekeken 135 reacties Pro Shots

Feyenoord kreeg vrijdag slecht nieuws: doelman Justin Bijlow zal dit kalenderjaar niet meer in actie komen. De doelman raakte geblesseerd in de warming-up van de competitiewedstrijd tegen FC Groningen. Eerst leek de blessure mee te vallen, maar dit bleek dus niet het geval.

Volgens Sinclair Bischop, Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond, zou de Rotterdamse club er goed aan doen om een andere keeper aan te trekken. "Als tijdelijke oplossing zou ik als ik Feyenoord was toch even denken aan de clubloze Warner Hahn", schrijft hij op Twitter. "Want als er iets mocht gebeuren met Nick Marsman is de spoeling wel heel dun."

De 28-jarige Hahn stond in het verleden al onder contract in de Kuip en is momenteel transfervrij. De afgelopen weken hield hij zijn conditie op peil bij PEC Zwolle, in de hoop op een buitenlands avontuur. Naast Marsman beschikt trainer Dick Advocaat ook over Ramón ten Hove.

Gerelateerd nieuws
135 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 65 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74363 leden - Op dit moment zijn 706 mensen actief, waarvan 241 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved