Tip voor Feyenoord: ''Want dan is de spoeling wel heel dun''

Tip voor Feyenoord: ''Want dan is de spoeling wel heel dun''

Feyenoord kreeg vrijdag slecht nieuws: doelman Justin Bijlow zal dit kalenderjaar niet meer in actie komen. De doelman raakte geblesseerd in de warming-up van de competitiewedstrijd tegen FC Groningen. Eerst leek de blessure mee te vallen, maar dit bleek dus niet het geval.

Volgens Sinclair Bischop, Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond, zou de Rotterdamse club er goed aan doen om een andere keeper aan te trekken. "Als tijdelijke oplossing zou ik als ik Feyenoord was toch even denken aan de clubloze Warner Hahn", schrijft hij op Twitter. "Want als er iets mocht gebeuren met Nick Marsman is de spoeling wel heel dun."

De 28-jarige Hahn stond in het verleden al onder contract in de Kuip en is momenteel transfervrij. De afgelopen weken hield hij zijn conditie op peil bij PEC Zwolle, in de hoop op een buitenlands avontuur. Naast Marsman beschikt trainer Dick Advocaat ook over Ramón ten Hove.

Lees meer over
De Kuip Ramón ten Hove Justin Bijlow FC Groningen Dick Advocaat Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties