Boženík plaatst zich voor EK, Spajić niet

Boženík plaatst zich voor EK, Spajić niet

De geblesseerde Róbert Boženík zag zijn land gisteren, na verlenging, met 2-1 winnen van Noord-Ierland. De overwinning betekende dat Slowakije zich geplaatst heeft voor het EK van 2021. Wellicht kan Boženík daar speelminuten gaan maken, want hij behoort normaal gesproken wel tot de selectie van Slowakije.

Schotland won na strafschoppen met 5-4 van Servië, nadat de reguliere speeltijd en de verlenging in 1-1 eindigden. Spajić begon op de bank en kwam pas in de eerste helft van de verlenging in het veld. Vanwege de nederlaag is duidelijk geworden dat de verdediger van Feyenoord niet te bewonderen zal zijn op het aanstaande EK en de Schotten wel.

Feyenoorder George Johnston kwam donderdagmiddag in actie met Jong-Schotland. De Feyenoorder speelde 2-2 tegen Kroatië en kreeg een gele kaart. Door die uitslag blijft Jong-Schotland, met nog een wedstrijd te spelen, koploper in de poule en ligt dus op koers om zich te plaatsen voor het jeugd-EK van 2021.

Lees meer over
George Johnston
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties