Berghuis: ''Niemand zit in mijn hoofd. Niemand!''

maandag 9 november 2020 08:21 84.315 keer bekeken 248 reacties Pro Shots

Ook mentale oorlogsvoering hoort bij het voetbalspel en Steven Berghuis kreeg daar gisteren een staaltje van te verwerken in de wedstrijd tegen FC Groningen. Berghuis vierde het doelpunt, dat uit zijn verzilverde strafschop viel, ietwat apart, maar dat had zo zijn reden: de aanvaller werd geprovoceerd door een tegenstander voordat hij de strafschop nam.

Dit meldt Studio Voetbal. Berghuis miste onlangs een strafschop tegen FC Twente (alhoewel hij toen enkele seconden later weer een strafschop kreeg en die mogelijkheid wel benutte) en in de Europa League tegen Dinamo Zagreb.

Een speler van FC Groningen zag dat als reden om zijn eigen keeper, Sergio Padt, een hart onder de riem te steken met de woorden 'Ser, hij heeft al een paar keer gemist. Je zit in zijn hoofd!'. Berghuis schoot de strafschop daarna zo overtuigend en keihard binnen dat Padt waarschijnlijk doormidden was geschoten als de bal wel tegen hem aan was gekomen. Berghuis schreeuwde daarna de irritatie van zich af: "Niemand zit in mijn hoofd. Niemand!"

Gerelateerd nieuws
248 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 91 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74830 leden - Op dit moment zijn 111 mensen actief, waarvan 82 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved