Herstel Fer verloopt goed: ''Maak al wat minuten op het veld''

Herstel Fer verloopt goed: ''Maak al wat minuten op het veld''

Leroy Fer moet de wedstrijden van zijn club nog altijd vanaf de kant bekijken. De reserve-aanvoerder liep een hamstringblessure op in het Eredivisieduel tegen Sparta en miste onder meer alle drie de Europa League-duels van Feyenoord. Zijn herstel gaat de goede kant op, vertelt Fer op het YouTube-kanaal van Feyenoord.

"Ik moet gewoon kijken hoe mijn lichaam zich voelt. Tot nu toe gaat het heel goed. Ik maak al wat minuten op het veld en ben aan het joggen, punten die heel belangrijk zijn bij deze blessure." Tijdens een sprint in het duel tegen Sparta voelde Fer direct wat er aan de hand was. "Ik heb eerder ook een hamstringblessure gehad aan de rechterkant. Ik voelde gelijk dat het mis zat, gescheurd. Het is gewoon zaak om fit en sterk terug te komen. De revalidatie gaat goed, ik ben drie weken bezig nu. Hopelijk gaat dat tot ik fit ben helemaal goed."

Tot zijn blessure miste Fer nog geen minuut van het huidige seizoen. "Het ging heel goed. Mijn lichaam was eindelijk fit. Ik had elke minuut gespeeld, een heel goede reeks. De focus ligt erop om straks weer zoveel mogelijk minuten te maken." Als supporter in De Kuip ziet Fer vanmiddag zijn teamgenoten het opnemen tegen FC Groningen. "Het is een goede tegenstander met veel goede voetballers, dus dat wordt een leuke wedstrijd. We spelen thuis en we moeten hier gewoon drie punten pakken", besluit Fer.

Lees meer over
De Kuip FC Groningen Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties