''Hopelijk is dit een stap in de goede richting voor hem''

''Hopelijk is dit een stap in de goede richting voor hem''

Feyenoord won gisteren weer eens in Europees verband en deed dat met bij vlagen goed voetbal. Analist Theo Janssen is zeer te spreken over de prestatie van de Rotterdammers. De oud-voetballer is onder de indruk van Steven Berghuis, Ridgeciano Haps en ook Orkun Kökcü toonde zijn meerwaarde. ​"Feyenoord speelde leuk voetbal, beter dan de weken ervoor in de competitie."

"Het was leuk om naar te kijken. Of ik verbaasd was door Feyenoord? Ja en nee. Feyenoord heeft gewoon een paar heel goede spelers", zo vertelt Janssen aan Voetbalprimeur. Ook Orkun Kökcü liet zo nu en dan weer glimpjes van zijn oude vorm zien en scoorde het mooiste doelpunt van de avond in de Kuip "Veel mensen zijn kritisch op hem omdat hij natuurlijk een voetballer is die heel veel kwaliteiten heeft.''

De analisten verwachten meer van de talentvolle middenvelder. ''Dat benoemen wij ook heel vaak, maar zijn scorend vermogen laat een beetje te wensen over", zo vervolgt Janssen. "Als je dan een goal maakt, zijn mensen in één keer superenthousiast, omdat hij heel goed kan voetballen. Hopelijk is dit een stap in de goede richting voor hem."

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Ridgeciano Haps
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties