''Eigenlijk moet je het hele team gewoon een pluim geven''

''Eigenlijk moet je het hele team gewoon een pluim geven''

Vooraf was er weinig vertrouwen in een goed resultaat van Feyenoord tegen de koploper van Rusland, CSKA Moskou, maar de Rotterdammers logenstraften dat vooroordeel eigenlijk de hele wedstrijd. CSKA kwam nauwelijks tot kansen en had een ongelukkig eigen doelpunt van Marcos Senesi nodig om op het scorebord te verschijnen. Sportverslaggever Sinclair Bischop: "Wat een heerlijk Europees avondje was het voor Feyenoord."

"Ja, het publiek werd node gemist, maar Feyenoord weet knap te winnen van CSKA Moskou met 3-1. In de eerste helft, toen stond het nog 0-0, liet Feyenoord al echt goede dingen zien. Het was vandaag de avond van het collectief, met Feyenoord dat speelde als een team. Eigenlijk met geen enkele speler die er echt bovenuit stak", aldus Bischop voor de camera van RTV Rijnmond. "Al kun je natuurlijk altijd wel wat spelers opnoemen die sterk speelden: Toornstra, Malacia, maar eigenlijk moet je het hele team gewoon een pluim geven. Feyenoord heeft zich nu een goede uitgangspositie verschaft om te overwinteren."

Lees meer over
Jens Toornstra Tyrell Malacia Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties