''Eigenlijk moet je het hele team gewoon een pluim geven''

vrijdag 6 november 2020 00:34 36.285 keer bekeken 122 reacties Pro Shots

Vooraf was er weinig vertrouwen in een goed resultaat van Feyenoord tegen de koploper van Rusland, CSKA Moskou, maar de Rotterdammers logenstraften dat vooroordeel eigenlijk de hele wedstrijd. CSKA kwam nauwelijks tot kansen en had een ongelukkig eigen doelpunt van Marcos Senesi nodig om op het scorebord te verschijnen. Sportverslaggever Sinclair Bischop: "Wat een heerlijk Europees avondje was het voor Feyenoord."

"Ja, het publiek werd node gemist, maar Feyenoord weet knap te winnen van CSKA Moskou met 3-1. In de eerste helft, toen stond het nog 0-0, liet Feyenoord al echt goede dingen zien. Het was vandaag de avond van het collectief, met Feyenoord dat speelde als een team. Eigenlijk met geen enkele speler die er echt bovenuit stak", aldus Bischop voor de camera van RTV Rijnmond. "Al kun je natuurlijk altijd wel wat spelers opnoemen die sterk speelden: Toornstra, Malacia, maar eigenlijk moet je het hele team gewoon een pluim geven. Feyenoord heeft zich nu een goede uitgangspositie verschaft om te overwinteren."

 

Gerelateerd nieuws
122 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 29 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74377 leden - Op dit moment zijn 1074 mensen actief, waarvan 237 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved