''Ik kijk uit naar de duels tussen Gaich en Senesi''

''Ik kijk uit naar de duels tussen Gaich en Senesi''

Feyenoord neemt het vanavond in De Kuip op tegen CSKA Moskou. De Rotterdammers moeten winnen om nog een goede kans te maken op overwintering in de Europa League. Ook voor de avondwedstrijd in De Kuip is er een programmaboekje gemaakt en Feyenoord-watcher Sinclair Bischop blikt daarin vooruit op het duel.

“Het is een sleutelduel vanavond. Als Feyenoord nog wat wil, moet het vandaag winnen. Het voordeel is wel dat CSKA Moskou en Dinamo Zagreb allebei nog maar twee punten hebben, dus als Feyenoord in de komende twee wedstrijden minimaal vier punten pakt, doen ze weer helemaal mee'', blikt de journalist van RTV Rijnmond vooruit.

''Tegen een op papier sterkere tegenstander komt Feyenoord altijd veel beter voor de dag, dan wanneer Feyenoord een zwakkere tegenstander treft. Dat is vandaag in het voordeel van Feyenoord. Feyenoord scoort de laatste weken moeilijk, dus het is ook belangrijk om de nul te houden. Veel hangt dus ook af van Bijlow. Als hij goed keept en de nul houdt, kom je al een heel eind. Marcos Senesi wil natuurlijk ook wat laten zien na z’n schorsing.''

''Bij CSKA Moskou ga ik letten op Chidera Ejuke, die we nog kennen van sc Heerenveen. Feyenoord zat nog achter hem aan, maar kon hem niet betalen. Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen. Daarnaast werd de Argentijn Adolfo Gaich in verband gebracht met Feyenoord. Ik kijk uit naar de duels tussen Gaich en Senesi. Het had mooi geweest als Feyenoord ze allebei had kunnen halen, maar daar was helaas geen geld voor. Laten we hopen dat we na afloop niet hoeven te zeggen ‘Had Gaich maar bij Feyenoord gespeeld.’''

Speciaal voor de verzamelaars is er ook een klein aantal fysieke programmaboekjes beschikbaar. Bestel Stadion Sport Nieuws in de webshop van FSV De Feijenoorder.

Lees meer over
De Kuip Justin Bijlow sc Heerenveen Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties