Corona uitbraak bij Dinamo Zagreb en Wolfsberger AC

Corona uitbraak bij Dinamo Zagreb en Wolfsberger AC

Morgen staan Feyenoord en CSKA Moskou tegenover elkaar in Groep K van De Europa League. De andere wedstrijd in de poule gaat tussen Dinamo Zagreb en Wolfsberger AC, maar beide clubs kampen met een corona uitbraak.

Bij Wolfsberger zijn acht besmettingen geconstateerd bij spelers en staf, terwijl Dinamo laat weten dat er bij de club sprake is van negen positieve gevallen, waaronder ook trainer Zoran Mamic. De wedstrijd tussen Dinamo en Wolfsberger gaat wel gewoon door morgen, al zal Dinamo een beroep moeten doen op verschillende jeugdspelers. De aftrap is om 21:00.

Dick Advocaat maakt zich nog geen grote zorgen wat betreft Feyenoord. "Als ook wij straks een keer veel spelers door besmettingen moeten missen, wat dan? Dat zou heel vervelend zijn, maar het kan. En ze zeggen niet heel snel dat je niet hoeft te spelen. We doen er alles aan om op de coronaregels te letten. Onder leiding van clubarts Casper van Eijck en virologe Annemiek van Eijk. Maar het is ook een beetje een kwestie van geluk hebben, vrees ik’’, aldus de trainer in het Algemeen Dagblad.

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties