Haps: ''Morgen zullen we echt anders voor de dag moeten komen''

woensdag 4 november 2020 16:25 25.150 keer bekeken 131 reacties Pro Shots

Morgen staat de belangrijke wedstrijd tegen CSKA Moskou op het programma. Feyenoord staat er niet goed voor in de poule, maar bij winst kunnen de Rotterdammers goede zaken doen, weet ook Ridgeciano Haps. "Als je wint doe je weer helemaal mee."

"Morgen zullen we echt anders voor de dag moeten komen dan voorheen", aldus Haps voor de camera van VTBL. De verdediger is zelf een van de lichtpuntjes bij Feyenoord, al ziet hij dat zelf niet zo. "Nee, ik doe gewoon wat ik moet doen. Ik probeer zo goed mogelijk voor de dag te komen en zo belangrijk mogelijk voor het team te zijn. Dit seizoen zie je ook dat ik doelpunten maak, dus dat is alleen maar mooi. Ik heb een goed schot, dat weet ik, dus misschien heb ik dat te weinig gebruikt de afgelopen jaren."

Feyenoord speelt noodgedwongen zonder een echte spits. "Ja, je mist het wel natuurlijk. Als ik langs de zijlijn opkom en ik kijk op, dan zie ik, in dit geval, meestal Bryan in de spits. Het is moeilijk voor mij om dan een hoge bal of een crossbal te geven. Met Nico is dat anders, die heeft lengte, is ook sterk. Het is wel lastig, maar we moeten het met deze jongens doen en dat gaan we ook doen."

Gerelateerd nieuws
131 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 50 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74377 leden - Op dit moment zijn 427 mensen actief, waarvan 162 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved