Toornstra: ''CSKA staat niet voor niets bovenaan in Rusland''

woensdag 4 november 2020 16:23 20.400 keer bekeken 24 reacties Pro Shots

Jens Toornstra blikte vanmiddag vooruit op het duel van morgen tegen CSKA Moskou. De middenvelder verwacht opnieuw op zes te starten net als afgelopen weekend tegen FC Emmen.

Toornstra verwacht een lastig duel tegen de Russen. ''CSKA staat niet voor niets bovenaan in Rusland. Het zal een heel moeilijke wedstrijd worden'', vertelt de middenvelder in gesprek met RTV Rijnmond. ''Het is een stugge ploeg, maar voorin is er ook veel dynamiek met spelers met heel veel kwaliteiten. Het is een heel gevaarlijke ploeg."

"We moeten ons vooral vasthouden aan de uitwedstrijd tegen Dinamo. We speelden dan wel gelijk, maar als collectief speelden we heel sterk. Het is jammer dat we een rode kaart kregen, maar in die wedstrijd zaten we er goed in en gaven we weinig weg. De laatste tijd komen we vaak met 1-0 achter. Dat moeten we allereerst zien te voorkomen, dan kan het een heel leuke wedstrijd worden."

Gerelateerd nieuws
24 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 20 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74363 leden - Op dit moment zijn 805 mensen actief, waarvan 236 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved