Toornstra: ''CSKA staat niet voor niets bovenaan in Rusland''

Toornstra: ''CSKA staat niet voor niets bovenaan in Rusland''

Jens Toornstra blikte vanmiddag vooruit op het duel van morgen tegen CSKA Moskou. De middenvelder verwacht opnieuw op zes te starten net als afgelopen weekend tegen FC Emmen.

Toornstra verwacht een lastig duel tegen de Russen. ''CSKA staat niet voor niets bovenaan in Rusland. Het zal een heel moeilijke wedstrijd worden'', vertelt de middenvelder in gesprek met RTV Rijnmond. ''Het is een stugge ploeg, maar voorin is er ook veel dynamiek met spelers met heel veel kwaliteiten. Het is een heel gevaarlijke ploeg."

"We moeten ons vooral vasthouden aan de uitwedstrijd tegen Dinamo. We speelden dan wel gelijk, maar als collectief speelden we heel sterk. Het is jammer dat we een rode kaart kregen, maar in die wedstrijd zaten we er goed in en gaven we weinig weg. De laatste tijd komen we vaak met 1-0 achter. Dat moeten we allereerst zien te voorkomen, dan kan het een heel leuke wedstrijd worden."

Lees meer over
Jens Toornstra Rusland
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties