Advocaat: ''Dat is nog nooit gebeurd met Feyenoord''

Advocaat: ''Dat is nog nooit gebeurd met Feyenoord''

De ploeg van Dick Advocaat krijgt de laatste weken veel kritiek te verwerken. De trainer benadrukt dat Feyenoord een jaar ongeslagen is en dat de verwachtingen momenteel enorm hoog zijn. In de ogen van Advocaat gaat men te makkelijk voorbij aan de unieke reeks van de Rotterdammers.

"Als een elftal zo lang ongeslagen blijft, heeft die groep dat gewoon goed gedaan. Of je positiespel dan niet goed is of wat dan ook; dan vraag ik mij af of men wel enig idee heeft waar het over gaat'', vertelt Advocaat in gesprek met RTV Rijnmond. ''Ze hebben geen flauw benul wat een organisatie van een elftal inhoudt. Wat je daarvoor moet doen. Als ik echt zou zeggen wat ik denk, moet ik kritisch worden. Dat ben ik wel tegen de spelers, maar niet hier op de persconferentie. Gezien de middelen die wij hebben, kun je ons niks verwijten."

Feyenoord heeft een aantal wedstrijden gelijkgespeeld en tegen FC Emmen werd er moeizaam gewonnen. ''Ik begrijp alleen niet zo goed dat iedereen verwacht dat wij heel makkelijk van iedereen winnen. Dat is nog nooit gebeurd met Feyenoord. Pas als je hetzelfde geld kan krijgen als bepaalde ploegen in Europa kan je dingen eisen. Wij willen graag meedoen en proberen dat zo lang mogelijk vol te houden en dat hebben we tot nu toe uitstekend gedaan.''

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties