Spajić: ''Ik heb goede ervaringen tegen deze tegenstander''

Spajić: ''Ik heb goede ervaringen tegen deze tegenstander''

Uroš Spajić wordt dit seizoen door Feyenoord gehuurd van FK Krasnodar en met die club heeft de verdediger al drie keer tegen CSKA Moskou, de tegenstander van aankomende donderdag in het kader van de Europa League, gespeeld. Spajić zal normaal gesproken spelen tegen de Russen, want hij staat eigenlijk altijd in de basis bij de Rotterdammers sinds hij speelgerechtigd is. "Het is allemaal heel snel gegaan. Ook ik had niet gedacht zo snel bij het team te zitten."

"De omstandigheden waren ernaar en ik ben blij dat ik alle wedstrijden mocht spelen. Natuurlijk waren er wedstrijden waar we betere resultaten moesten behalen, maar dat is ook voetbal. We hebben veel gespeeld en er komen nog veel wedstrijden aan, ik ben er klaar voor. Het voelt alsof ik hier al even ben en we gaan voor meer overwinningen", aldus Spajić voor de camera van FeyenoordTV. "Spajić gaat ook nog in op zijn samenwerking in de verdediging met Eric Botteghin en Marcos Senesi. "Dat verloopt goed, we hebben vooraf uitgebreid met elkaar gesproken. We hebben een goede band en hopelijk hoeven we in de toekomst minder tegendoelpunten te incasseren. We praten veel voor en tijdens de wedstrijd, dus ik denk dat we in de toekomst alleen maar beter kunnen worden."

Tot slot blikt de verdediger vooruit naar de wedstrijd tegen CSKA. "Het is een belangrijke wedstrijd, zeker na de verloren thuiswedstrijd van afgelopen donderdag. Iedereen weet hoe belangrijk deze wedstrijd is om te kunnen overwinteren in de Europa League en mogelijk te winnen. We starten vandaag met de voorbereiding door onder andere de tegenstander te analyseren. We weten dat het een goed team is, dus het wordt een mooie wedstrijd", zo vervolgt Spajić, die met zijn eigenlijke werkgever al drie keer tegen CSKA speelde. "Ze zijn koploper in de Russische competitie, hebben een jong elftal en spelers met veel kwaliteiten. Ik heb goede ervaringen tegen deze tegenstander en dat hoop ik voort te zetten. Van de vorige drie wedstrijden heb ik er destijds drie gewonnen. Het wordt een pittige wedstrijd, maar ik heb vertrouwen in deze groep."

Lees meer over
Eric Botteghin Marcos Senesi Uros Spajic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties