''Haps had wel een kans in Oranje verdiend''

''Haps had wel een kans in Oranje verdiend''

Ridgeciano Haps is bezig aan een sterk seizoen bij Feyenoord. De linksback, die dit seizoen al drie keer scoorde, werd door Frank de Boer niet opgenomen in de voorselectie van Oranje, al vinden Ben Wijnstekers en Pascal Bosschaart dat hij dit wel had verdiend. Ook de meerderheid van de FR12-bezoekers gaf vorige week aan een oproep voor Haps terecht te vinden.

"Ik ben vooral blij dat hij eindelijk lekker fit is", vertelt Wijnstekers aan FR12. "Hij gaat voorop in de strijd, heeft vertrouwen, heeft doelpunten gemaakt. Als je ziet wat voor namen erbij staan, had Haps de kans verdiend om in ieder geval bij de voorselectie te komen. Zoals hij de laatste weken speelt, is hij de gevaarlijkste Feyenoorder." Ook voormalig linksback Bosschaart kan zich daarin vinden. "Haps heeft het de afgelopen weken gewoon goed gedaan. Hij is één van de sterkhouders geweest en hij maakte doelpunten. Ik vind dat Haps wel een kans in het Nederlands elftal verdient."

''Haps had wel een kans in Oranje verdiend''

Stelling: Ook Haps had een oproep voor Oranje verdiend
Vorige week vroegen we de bezoekers van FR12 ook te reageren op deze stelling. Liefst 89,1% van de ruim 5000 stemmende bezoekers vond dat de goede vorm van Haps hem inderdaad een plek in het Nederlands elftal had moeten opleveren. Bondscoach Frank de Boer was dat helaas niet met de Feyenoorders eens. Hij koos voor onder meer Daley Sinkgraven als optie op de linksbackpositie.

Lees meer over
Ridgeciano Haps
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties