Kein Geloel: ''Bannis opent hiermee de deur voor Azarkan''

Kein Geloel: ''Bannis opent hiermee de deur voor Azarkan''

Naoufal Bannis! Zo vaak gebeurt het niet dat we bij Kein Geloel de ene week roepen om een invalbeurt van een speler, en hij de volgende week de winnende maakt. Dus natuurlijk genieten we uitgebreid na van onze jonge held, die, terwijl Bas van Noortwijk sliep, eigenhandig de drie punten alvast de bus inlaadde.

Hoewel; genieten? De Feyenoord-beleving blijft deze dagen niet meer dan een slap aftreksel van het echte werk. Zo ontkomen we natuurlijk ook niet aan donderdag, toen een zouteloze clown in een lege Kuip de show van z'n leven floot. Had hij dat ook gedurfd in de kolkende voetbaltempel die onze geliefde thuishaven op zulke avonden kan zijn? Of was dat befaamde "ruwe randje" nu stiekem toch best handig geweest?

Hoe dan ook; er moeten deze week gewoon zes punten worden binnen gesleept. En terwijl Linssen blijft worstelen met zijn vorm, hopen wij dat Bannis bij Dick de deur heeft geopend voor de volgende Varkenoord-geweldenaar: Marouan Azarkan.

Kein Geloel · #KG175 - "Bannis opent hiermee de deur voor Azarkan"

Lees meer over
De Kuip Kein Geloel Marouan Azarkan Naoufal Bannis Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties