Stelling: Bannis is de toekomstig eerste spits van Feyenoord

dinsdag 3 november 2020 19:45 40.090 keer bekeken 153 reacties Pro Shots

Naoufal Bannis greep de kans die hij tegen FC Emmen kreeg met beide handen aan door Feyenoord in de slotminuut naar drie zeer belangrijke punten te koppen. De pas achttienjarige spits staat te boek als groot talent. Of hij ook de potentie heeft om op termijn eerste spits in De Kuip te worden, zal moeten blijken.

"Het is een snelle jongen en hij weet goed positie te zoeken, maar hij heeft z'n tijd nog wel nodig. Hij zal veel moeten spelen", zei clubicoon Ben Wijnstekers voor de camera van FR12. Op de vraag of hij Bannis ooit als eerste spits van Feyenoord ziet: "Moeilijk. Ik denk dat hij veel aan zichzelf moet werken, dat 'ie sneller en krachtiger moet worden."

Ook oud-Feyenoorder Pascal Bosschaart denkt dat Bannis minuten moet maken om zich te kunnen ontwikkelen. "Laat hem staan, geef hem de kans. De eerste twee, drie wedstrijden zal je je misschien ergeren aan hem. Dan moet je een speler juist laten staan. Dan pas kunnen we zien of hij echt de potentie heeft", reageert hij.

Bannis maakte zijn debuut onder Jaap Stam in de openingswedstrijd van vorig seizoen tegen Sparta (2-2). Onder Stam kreeg hij geregeld de kans als invaller, maar met de komst van Dick Advocaat werd hij terugverwezen naar de jeugd. Door blessures van Nicolai Jørgensen en Robert Bozeník kwam het toch tot een invalbeurt tegen Emmen, die de jeugdexponent bekroonde met zijn eerste Feyenoorddoelpunt.

  • Bannis is de toekomstig eerste spits van Feyenoord
  • 6396 stemmen
Gerelateerd nieuws
153 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 95 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74831 leden - Op dit moment zijn 392 mensen actief, waarvan 93 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved