''Sinisterra is waarschijnlijk na de interlandbreak al terug''

''Sinisterra is waarschijnlijk na de interlandbreak al terug''

Luis Sinisterra is een van de vele geblesseerden die Feyenoord op het moment moet missen. De linksbuiten scheurde in februari zijn kruisband en werd in eerste instantie pas in 2021 terugverwacht. Hij staat echter alweer even op het trainingsveld en lijkt zelfs in november al zijn rentree te kunnen maken.

"Sinisterra is waarschijnlijk na de interlandbreak alweer terug", kondigt Sinclair Bischop aan in de FC Rijnmond Podcast. "Wedstrijdfit is iets anders, maar er wordt op dit moment hard gewerkt om hem zo snel mogelijk weer aan te laten sluiten." Frank Stout zag de Colombiaan afgelopen week al even aan het werk. "Ik was bij de training van afgelopen woensdag, voor de wedstrijd tegen Wolfsberger AC. Hij stond op het veld en kon gewoon meedoen."

Wat er van zijn rentree verwacht mag worden, zal nog moeten blijken. "Het is dan wel de vraag: hoe komt hij terug?", aldus Bischop. "Durft hij alles al? Hoe lang is hij inzetbaar? De verwachting is dat hij wel eerder terug is dan eerst werd verwacht (2021, red.) en dat hij misschien in de novembermaand al minuten kan maken. Ik hoor goede verhalen."

Bischop verwijst naar Memphis Depay, die deze zomer ook sneller dan verwacht herstelde van dezelfde blessure. "Je moet altijd voorzichtig zijn, daarom houdt Feyenoord de boot af. Bij Memphis is het allemaal goed gegaan. Die heeft ook z'n rentree snel en geforceerd gemaakt. Je moet altijd een slag om de arm houden, maar de noodzaak is er", doelt Bischop op de krappe selectie waar Feyenoord door de vele blessures mee moet werken.

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties