'Bannis dicht bij verlenging aflopend contract bij Feyenoord'

'Bannis dicht bij verlenging aflopend contract bij Feyenoord'

Naoufal Bannis lijkt zijn contract bij Feyenoord op korte termijn te gaan verlengen. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde KuipTalk op Twitter. Het huidige contract van Bannis loopt komende zomer af.

Bannis werd de afgelopen week door trainer Dick Advocaat betrokken bij het eerste elftal door de blessures van spitsen Nicolai Jørgensen en Robert Bozeník. In de wedstrijd tegen FC Emmen kwam hij in de ploeg voor de eveneens geblesseerd uitgevallen Steven Berghuis. Als invaller was hij in de slotminuut beslissend door de winnende 2-3 binnen te koppen. Het was zijn eerste doelpunt namens Feyenoord 1.

De achttien jaar jonge spits werd geboren in Den Haag en werd in 2016 door Feyenoord overgenomen van ADO. Vanaf toen doorliep hij de jeugdopleiding op Varkenoord. In 2019 werd Bannis door Giovanni van Bronckhorst voor het eerst bij de A-selectie betrokken. Zijn debuut maakte hij onder Jaap Stam in de openingswedstrijd van vorig seizoen tegen Sparta (2-2). Onder Stam kreeg hij geregeld de kans als invaller, maar met de komst van Advocaat werd hij terugverwezen naar de jeugd. Pas tegen Wolfsberger AC en FC Emmen kreeg hij voor het eerst weer de kans.

Lees meer over
De Kuip Giovanni van Bronckhorst Steven Berghuis ADO Den haag Dick Advocaat Naoufal Bannis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties