''Funest als Feyenoord genoegen neemt met huidige situatie''

maandag 2 november 2020 01:30 50.215 keer bekeken 220 reacties Pro Shots

Hoewel er met 2-3 van FC Emmen gewonnen werd is het wel duidelijk dat Feyenoord niet in een al te beste vorm verkeerd. Columnist Valentijn Driessen vindt zelfs dat Feyenoord zich zou moeten schamen. "Na de beschamende zeperd (1-4) thuis tegen de nummer tien van Oostenrijk ontsnapte de ploeg van Dick Advocaat aan een tweede afgang in vier dagen."

"Uiteindelijk viel De Kleine Generaal uit pure opluchting jeugdspeler Naoufal Bannis om zijn nek omdat de kleine spits zijn hachje redde in Drenthe. Na bijna een uur spelen met een man meer viel de winnende treffer minder dan een halve minuut voor het eindsignaal. Nota bene een product uit Feyenoords jeugdopleiding, de afdeling die door Advocaat zo vaak is beschimpt dit seizoen", aldus Driessen in zijn column in De Telegraaf.

"Hoewel de ontlading bij Feyenoord viel te begrijpen, moesten alle Feyenoorders zich tegelijk schamen voor hun gejuich in Emmen", zo vervolgt Driessen. "Hoe aandoenlijk het beeld van Advocaat ook was toen hij als een klein kind stond te springen. Of assistent Zeljko Petrovic die in het veld met de spelers stond te dansen. Maar het valt niet te maskeren dat het bij Feyenoord niet draait en niet lekker zit."

"Het zou funest zijn als binnen Feyenoord genoegen wordt genomen met de huidige gang van zaken. Wie berust, wordt niet beter. Neem je genoegen met een lager niveau, dan krijg je een lager niveau en geef je trainers en vooral spelers het excuus om niet het uiterste te geven."

Gerelateerd nieuws
220 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 97 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74377 leden - Op dit moment zijn 1195 mensen actief, waarvan 253 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved