''Funest als Feyenoord genoegen neemt met huidige situatie''

''Funest als Feyenoord genoegen neemt met huidige situatie''

Hoewel er met 2-3 van FC Emmen gewonnen werd is het wel duidelijk dat Feyenoord niet in een al te beste vorm verkeerd. Columnist Valentijn Driessen vindt zelfs dat Feyenoord zich zou moeten schamen. "Na de beschamende zeperd (1-4) thuis tegen de nummer tien van Oostenrijk ontsnapte de ploeg van Dick Advocaat aan een tweede afgang in vier dagen."

"Uiteindelijk viel De Kleine Generaal uit pure opluchting jeugdspeler Naoufal Bannis om zijn nek omdat de kleine spits zijn hachje redde in Drenthe. Na bijna een uur spelen met een man meer viel de winnende treffer minder dan een halve minuut voor het eindsignaal. Nota bene een product uit Feyenoords jeugdopleiding, de afdeling die door Advocaat zo vaak is beschimpt dit seizoen", aldus Driessen in zijn column in De Telegraaf.

"Hoewel de ontlading bij Feyenoord viel te begrijpen, moesten alle Feyenoorders zich tegelijk schamen voor hun gejuich in Emmen", zo vervolgt Driessen. "Hoe aandoenlijk het beeld van Advocaat ook was toen hij als een klein kind stond te springen. Of assistent Zeljko Petrovic die in het veld met de spelers stond te dansen. Maar het valt niet te maskeren dat het bij Feyenoord niet draait en niet lekker zit."

"Het zou funest zijn als binnen Feyenoord genoegen wordt genomen met de huidige gang van zaken. Wie berust, wordt niet beter. Neem je genoegen met een lager niveau, dan krijg je een lager niveau en geef je trainers en vooral spelers het excuus om niet het uiterste te geven."

Lees meer over
Dick Advocaat Naoufal Bannis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties