''Tegen tien Emmen-spelers verwacht ik meer van Feyenoord''

''Tegen tien Emmen-spelers verwacht ik meer van Feyenoord''

Naoufal Bannis was de matchwinner in de wedstrijd tussen FC Emmen en Feyenoord. In extremis kopte de achttien jaar jonge spits de winnende treffer binnen. Dennis van Eersel is blij voor Bannis dat juist hij het belangrijke doelpunt maakte.

"Het is Feyenoord niet eerder gelukt om zo laat alsnog te winnen", begint de clubwatcher zijn analyse namens RTV Rijnmond. "Dan smaken ze altijd extra lekker. Het is een voldoende waar je kritisch op moet zijn, maar het is vooral hartstikke leuk dat juist Bannis hem in blessuretijd maakt. Dat is wel hét verhaal natuurlijk."

Van Eersel zag Feyenoord opnieuw veel moeite hebben met een laagvlieger uit de Eredivisie. "Je ziet er wel een patroon in hoe Feyenoord het tegen laag geklasseerde clubs, als ze het spel moeten maken, heel moeilijk heeft. Natuurlijk, er zijn verzachtende omstandigheden: al die blessures. Vandaag komt Berghuis daar weer bij, Bijlow ontbreekt, Haps is niet fit genoeg. Al die excuses zijn er, maar dan nog verwacht ik tegen tien Emmen-spelers meer van Feyenoord."

Lees meer over
Steven Berghuis Ridgeciano Haps Justin Bijlow Naoufal Bannis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties