Advocaat: ''Wedstrijd komt één dag te vroeg voor Bijlow''

zondag 1 november 2020 14:18 23.320 keer bekeken 18 reacties Pro Shots

Feyenoord treedt tegen FC Emmen aan zonder doelman Justin Bijlow. De doelman heeft een knieblessure en zit niet bij de wedstrijdselectie. Ook Ridgeciano Haps staat niet aan de aftrap, hij begint op de bank.

"De wedstrijd komt één dag te vroeg", zegt Advocaat over de situatie van Bijlow. "Morgen had hij kunnen spelen, maar dat gaat nu niet. We nemen geen risico met hem." De trainer geeft verder aan dat Haps zelf uit voorzorg niet wilde starten. "Haps wilde liever vandaag even op de bank beginnen. Hij heeft tot nu toe alles gespeeld. Hij was wat vermoeid. Als je dan een uitstekende linksback achter de hand hebt, dan moet je die laten spelen", doelt Advocaat op Malacia. 

Emmen krijgt vanmiddag bezoek van een zwaar gehavend Feyenoord. Dat Leroy Fer, Luis Sinisterra, Robert Bozeník, Nicolai Jørgensen, Sven van Beek en João Teixeira niet kunnen spelen, was al bekend. Vandaag voegde naast Justin Bijlow ook Christian Conteh zich bij dat lijstje. Volgens RTV Rijnmond kampt de snelle linksbuiten opnieuw met een blessure, als is de aard en de ernst hiervan nog niet bekend. 

Gerelateerd nieuws
18 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 8 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1425 mensen actief, waarvan 335 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved