''Lastig karwei als Emmen het op een fysieke wedstrijd gooit''

''Lastig karwei als Emmen het op een fysieke wedstrijd gooit''

Dat er tegen FC Emmen gewonnen móét worden is duidelijk. Volgens clubwatcher Mikos Gouka is dat nodig om een 'crisissfeer' af te wenden. De verslaggever van het Algemeen Dagblad voorspelt echter dat ook Emmen-uit geen makkelijke wedstrijd zal worden voor Feyenoord.

"Los van alle randfactoren - scheidsrechters, geen publiek - moet Feyenoord gewoon voetballend zorgen dat het een ploeg als Emmen overhoop kan spelen", begint Gouka op de website van zijn werkgever. "Al denk ik dat Advocaat nu al tekent voor een geniepige 0-1 overwinning, want op dit moment zijn echt punten nodig om weg te blijven van een crisissfeer. Daar is nu nog te vroeg voor, maar als deze topploeg een paar wedstrijden op rij niet wint, beginnen mensen daar wel over."

Vorig seizoen verkeerde Feyenoord ook niet in vorm toen het moest afreizen naar Emmen. Toen werd er in de absolute slotfase een punt gered (3-3). "Emmen was vorig seizoen thuis erg goed, ze hebben toen erg veel punten gepakt daar", aldus Gouka. "Feyenoord weet wat ze tegenover zich krijgen. Emmen weet ook dat Feyenoord donderdag nog heeft gespeeld, dat het een korte voorbereiding heeft gehad en dat Advocaat maar weer moet zien wie er allemaal fit zijn. In de vorige wedstrijden zag je er al twee of drie wegvallen bij Feyenoord. Als ze het op een fysieke wedstrijd gooien, de strijd aangaan, dan wordt het voor Feyenoord wederom een lastig karwei."

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties