Burger maakt indruk: ''Ik vind het een fantastische voetballer''

Burger maakt indruk: ''Ik vind het een fantastische voetballer''

Wouter Burger heeft namens Sparta Rotterdam tegen ADO Den Haag zijn debuut gemaakt. De Feyenoord-huurling maakt in de eerste weken bij zijn nieuwe club een prima indruk op trainer Henk Fraser. De kans is dan ook groot dat Burger speeltijd krijgt in de Eredivisie.

Adil Auassar is geschorst en Bryan Smeet kampt met een blessure, waardoor er mogelijkheden zijn voor Burger. "Ik vind het een fantastische voetballer", vertelt Fraser in gesprek met RTV Rijnmond. "Je mag nooit vergelijken. Dat doe ik ook niet, maar hij doet me een beetje denken aan Fernando Redondo.Dat vond ik een fantastische voetballer om naar te kijken. Burger heeft ook een beetje zo'n stijl, als hij topfit is denk ik dat hij heel veel voor ons kan betekenen."

Burger begon afgelopen woensdag in de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag nog niet in de basis. "Dat heeft te maken met hoe hij binnen kwam. Hij had net corona gehad en ik moest hem leren kennen, ondanks dat je wel een beeld hebt. Maar het heeft ook te maken met gewenning aan de ploeg en aan zijn speelstijl. Wouter is wel op de goede weg moet ik zeggen. Of het al tegen Heerenveen gaat gebeuren, daar moet ik nog even over nadenken. Maar ik ben blij dat hij de eerste stappen weer maakt om de strijd aan te gaan."

Lees meer over
sc Heerenveen ADO Den haag Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties