Burger maakt indruk: ''Ik vind het een fantastische voetballer''

vrijdag 30 oktober 2020 17:02 62.985 keer bekeken 113 reacties Pro Shots

Wouter Burger heeft namens Sparta Rotterdam tegen ADO Den Haag zijn debuut gemaakt. De Feyenoord-huurling maakt in de eerste weken bij zijn nieuwe club een prima indruk op trainer Henk Fraser. De kans is dan ook groot dat Burger speeltijd krijgt in de Eredivisie.

Adil Auassar is geschorst en Bryan Smeet kampt met een blessure, waardoor er mogelijkheden zijn voor Burger. "Ik vind het een fantastische voetballer", vertelt Fraser in gesprek met RTV Rijnmond. "Je mag nooit vergelijken. Dat doe ik ook niet, maar hij doet me een beetje denken aan Fernando Redondo.Dat vond ik een fantastische voetballer om naar te kijken. Burger heeft ook een beetje zo'n stijl, als hij topfit is denk ik dat hij heel veel voor ons kan betekenen."

Burger begon afgelopen woensdag in de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag nog niet in de basis. "Dat heeft te maken met hoe hij binnen kwam. Hij had net corona gehad en ik moest hem leren kennen, ondanks dat je wel een beeld hebt. Maar het heeft ook te maken met gewenning aan de ploeg en aan zijn speelstijl. Wouter is wel op de goede weg moet ik zeggen. Of het al tegen Heerenveen gaat gebeuren, daar moet ik nog even over nadenken. Maar ik ben blij dat hij de eerste stappen weer maakt om de strijd aan te gaan." 

Gerelateerd nieuws
113 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 45 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1434 mensen actief, waarvan 298 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved