''De ogen zijn vandaag natuurlijk weer gericht op Berghuis''

''De ogen zijn vandaag natuurlijk weer gericht op Berghuis''

Feyenoord neemt het vanavond op tegen Wolfsberger AC en het doel voor de Rotterdammers is helder: overwinteren in Europa. De wedstrijd in De Kuip is daarom enorm belangrijk. Na het gelijkspel tegen Dinamo Zagreb zijn drie punten meer dan welkom om bovenin mee te doen in de groep. De stadionclub hoopt vooral op aanvoerder Steven Berghuis.

''De ogen zijn vandaag natuurlijk weer gericht op Berghuis en zijn doelpunten'', vertelt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel. ''Hij won al de landstitel, meerdere bekers, werd topscorer en is de aanvoerder, maar heeft meermaals uitgesproken dit seizoen nog een doel te willen verwezenlijken: overwinteren in Europa. Dan mag Feyenoord zich, ondanks het gebrek aan steun van Het Legioen, geen puntverlies veroorloven in deze eerste Europese thuiswedstrijd van het seizoen.''

Ook Sinclair Bischop, journalist van RTV Rijnmond, is van mening dat de aanvoerder van Feyenoord zich juist vanavond moet laten zien. ''Hij zal Feyenoord in dit soort wedstrijden bij de hand moeten nemen en laten zien dat hij de eredivisie is ontgroeid. Je wordt in deze wedstrijden beoordeeld en niet tegen bijvoorbeeld Willem II en RKC.'' Berghuis is fit en start vanavond om 18:55 uur in de basis.

Kom alvast in de stemming voor de wedstrijd van vanavond met het programmaboekje van FSV De Feijenoorder. Klik hier om het programmaboekje digitaal te lezen.

Lees meer over
De Kuip Willem II Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties