''De ogen zijn vandaag natuurlijk weer gericht op Berghuis''

donderdag 29 oktober 2020 12:58 29.455 keer bekeken 183 reacties Pro Shots

Feyenoord neemt het vanavond op tegen Wolfsberger AC en het doel voor de Rotterdammers is helder: overwinteren in Europa. De wedstrijd in De Kuip is daarom enorm belangrijk. Na het gelijkspel tegen Dinamo Zagreb zijn drie punten meer dan welkom om bovenin mee te doen in de groep. De stadionclub hoopt vooral op aanvoerder Steven Berghuis.

''De ogen zijn vandaag natuurlijk weer gericht op Berghuis en zijn doelpunten'', vertelt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel. ''Hij won al de landstitel, meerdere bekers, werd topscorer en is de aanvoerder, maar heeft meermaals uitgesproken dit seizoen nog een doel te willen verwezenlijken: overwinteren in Europa. Dan mag Feyenoord zich, ondanks het gebrek aan steun van Het Legioen, geen puntverlies veroorloven in deze eerste Europese thuiswedstrijd van het seizoen.''

Ook Sinclair Bischop, journalist van RTV Rijnmond, is van mening dat de aanvoerder van Feyenoord zich juist vanavond moet laten zien. ''Hij zal Feyenoord in dit soort wedstrijden bij de hand moeten nemen en laten zien dat hij de eredivisie is ontgroeid. Je wordt in deze wedstrijden beoordeeld en niet tegen bijvoorbeeld Willem II en RKC.'' Berghuis is fit en start vanavond om 18:55 uur in de basis.

Kom alvast in de stemming voor de wedstrijd van vanavond met het programmaboekje van FSV De Feijenoorder. Klik hier om het programmaboekje digitaal te lezen.

Gerelateerd nieuws
183 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 57 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74377 leden - Op dit moment zijn 101 mensen actief, waarvan 67 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved