Vermoedelijke opstelling: Botteghin vervangt Senesi, Geertruida op zes

Vermoedelijke opstelling: Botteghin vervangt Senesi, Geertruida op zes

Feyenoord speelt morgen haar eerste Europese thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Wolfsberger AC. De ploeg van Dick Advocaat speelde vorige week gelijk in Kroatië en hoopt morgenavond de eerste overwinning van dit Europese seizoen te boeken. Advocaat beschikt niet over veel keuze. Fer, Texeira, Jørgensen, Sinisterra en Van Beek zijn geblesseerd en door zijn rode kaart in Zagreb staat Senesi ook langs de kant.

De Argentijn wordt zeer waarschijnlijk vervangen door Eric Botteghin. Door de blessures van Fer en Texeira wordt de spoeling ook dun op het middenveld. Naar verwachting maakt Lutsharel Geertruida morgenavond zijn opwachting op de nummer zes positie. De zelfopgeleide speler heeft al vaker op deze positie gespeeld en is daarnaast ook inzetbaar in het centrum van de verdediging en als rechtsback.

Door de afwezigheid van Jørgensen en de nog niet fit verklaarde Sinisterra lijkt Diemers zijn plek op de linksbuiten positie te behouden. Jan Everse zei deze week echter in FC Rijnmond liever een andere invulling van de aanval te zien. "Ik denk dat je Linssen naar de linkerkant moet halen waar hij bij Vitesse zo succesvol was. Dan kan je met Berghuis in de spits gaan spelen, omdat je geen échte centrumspits hebt en vervolgens kan je Narsingh dan op rechts zetten. Zo krijg je snelheid en diepte in je spel.''

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:
Bijlow; Nieuwkoop, Botteghin, Spajic, Haps; Toornstra, Geertruida, Kökcü; Berghuis, Linssen, Diemers

Lees meer over
Steven Berghuis Ridgeciano Haps Sven van Beek Bart Nieuwkoop Eric Botteghin Jens Toornstra Luis Sinisterra Vitesse Dick Advocaat Lutsharel Geertruida Leroy Fer Bryan Linssen Marcos Senesi Mark Diemers Uros Spajic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties