Teixeira mist afsluitende training, Bannis traint mee

Teixeira mist afsluitende training, Bannis traint mee

Feyenoord moet het morgen zo goed als zeker doen zonder João Carlos Teixeira. De middenvelder werd tegen RKC Waalwijk gewisseld vanwege een blessure en trainde vandaag op de afsluitende training van de Rotterdammers in aanloop naar het duel tegen Wolfsberger AC niet mee. De Portugees werkte een binnenprogramma af op 1908.

Bryan Linssen en Bart Nieuwkoop werden afgelopen zondag ook gewisseld, maar de twee Feyenoorders konden vandaag gewoon volledig meedoen en het lijkt er dan ook op dat de aanvaller en verdediger morgen in het Europese duel gewoon inzetbaar zijn. Nicolai Jørgensen was niet aanwezig en heeft nog een aantal weken nodig om weer minuten te kunnen maken.

Teixeira mist afsluitende training, Bannis traint mee

Volgens RTV Rijnmond is er wel goed nieuws te melden over Sven van Beek. De verdediger deed een deel van de groepstraining mee en werkte daarna een apart programma af samen met de hersteltrainer op het trainingscomplex. Marcos Senesi is morgen niet inzetbaar vanwege een schorsing en hij gaat vermoedelijk vervangen worden door Eric Botteghin.

Lees meer over
Sven van Beek Bart Nieuwkoop Eric Botteghin Naoufal Bannis Bryan Linssen Marcos Senesi João Teixeira
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties