''Dan kan je met Berghuis in de spits gaan spelen''

''Dan kan je met Berghuis in de spits gaan spelen''

Feyenoord neemt het donderdagavond in de groepsfase van de Europa League op tegen Wolfsberger AC. De Rotterdammers moeten in aanloop naar het duel in De Kuip puzzelen met de opstelling en vooral kijken naar wie er momenteel fit is. In de punt van de aanval kan Dick Advocaat in ieder geval niet beschikken over Nicolai Jørgensen en Robert Boženík.

Oud-trainer Jan Everse zou de boel voorin dan ook compleet omgooien. "Ik denk dat je Linssen naar de linkerkant moet halen waar hij bij Vitesse zo succesvol was. Dan kan je met Berghuis in de spits gaan spelen, omdat je geen échte centrumspits hebt en vervolgens kan je Narsingh dan op rechts zetten. Zo krijg je snelheid en diepte in je spel."

Geert den Ouden zou het net iets anders doen, zo vertelt de oud-voetballer in FC Rijnmond. "Ik zou het juist even omdraaien. Als je nou Narsingh in de punt zet, waar hij volgens mij onder Stam of aan het begin van Advocaats periode bij Feyenoord ook heeft gestaan, kan je inderdaad met Linssen aan de linkerkant spelen. Daarnaast zou ik dan Berghuis op rechts zetten. Daar komt hij het best tot zijn recht, omdat hij met dat gouden linkerbeen alla Arjen Robben naar binnen kan komen."

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Vitesse Dick Advocaat Luciano Narsingh Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties