Spajic opgenomen in definitieve selectie Servië

Spajic opgenomen in definitieve selectie Servië

Uros Spajic is voor zijn prima start bij Feyenoord beloond met een uitverkiezing voor het nationale team van Servië. De elfvoudig international maakt deel uit van de definitieve selectie voor de komende interlandperiode, waarin voor Servië drie wedstrijden op het programma staan. De eerste tegen Schotland in het kader van EK-kwalificatie, die andere twee voor de UEFA Nations League.

Orkun Kökcü mag wederom hopen op een uitnodiging voor het Turkse nationale elftal. De middenvelder, die de afgelopen twee duel van Feyenoord in de basis begon, is opgenomen in de voorselectie. Turkije speelt in november een vriendschappelijke interland (tegen Kroatië) en vervolgens twee duels in de UEFA Nations League.

Christian Conteh maakte tegen RKC Waalwijk zijn eerste officiële minuten in Feyenoord 1 en mag hopen op een uitverkiezing voor Jong Duitsland. De aanvaller is namelijk opgenomen in de voorlopige selectie van de beloftenploeg voor de interlands tegen Jong Slovenië (vriendschappelijk) en Jong Wales (EK-kwalificatie).

Lees meer over
Uros Spajic Christian Conteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties