''Er is nauwelijks combinatievermogen, dat is wel trainbaar''

maandag 26 oktober 2020 17:26 44.450 keer bekeken 127 reacties Pro Shots

Na het derde gelijkspel op rij is er veel kritiek op Feyenoord. Bij FC Rijnmond is Jan Everse te gast om het over de wedstrijd te hebben. Ook hij zag veel fout gaan in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk.

"Als je kijkt naar de bezetting", begint Everse in de uitzending van maandagmiddag. "Je speelt met Diemers op linksbuiten, dat is helemaal geen linksbuiten. Linssen is geen spits. Berghuis stond de eerste twintig minuten op rechtsbuiten, dat waren de beste twintig minuten van de wedstrijd. Daarna wordt het minder en gaat hij zich overal mee bemoeien. Iedereen geeft hem maar de bal. Ze denken: als hij de bal heeft, gebeurt er iets. Maar er gaat zoveel fout."

Everse zag een Feyenoord dat niet goed op elkaar ingespeeld lijkt. "Ik zit ernaar te kijken als trainer. Dan zie ik een aanval en staan er drie spelers op twee meter naast elkaar op de rand van de zestien en lopen ze tegen elkaar aan. Zouden ze nou gezien hebben waar ze staan? Voor een topclub vind ik dat wel triest. Ik zag één goede combinatie met Teixeira en Berghuis, maar dat zie je zo weinig. Ze komen alleen maar naar binnen en schieten tegen verdedigers aan. Er is nauwelijks combinatievermogen. Dat is wel trainbaar hoor."

Gerelateerd nieuws
127 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 57 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74449 leden - Op dit moment zijn 827 mensen actief, waarvan 245 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved