''Wat is het probleem bij Feyenoord? Waar wil je beginnen?''

maandag 26 oktober 2020 01:46 50.790 keer bekeken 128 reacties Pro Shots

Feyenoord is onder trainer Dick Advocaat nu al een jaar officieel ongeslagen in de Eredivisie. De laatste tijd lijkt het chagrijn echter toe te nemen onder de supporters, want een gelijkspel tegen FC Twente, Sparta en RKC spreekt niet echt tot de verbeelding. Ook analist Theo Janssen vindt dat het niet goed gaat met de Rotterdammers. "Wat is het probleem bij Feyenoord? Waar wil je beginnen?"

"Feyenoord heeft sowieso veel problemen voorin. Feyenoord heeft Berghuis die een rol aanneemt in het elftal waarin hij heel veel zwerft. Ze hebben geen rechtsback die daar de hele tijd overheen kletst of die daar de hele tijd staat, dus daar hebben ze sowieso geen bezetting. Aan de linkerkant hebben ze met Diemers iemand die ook altijd naar binnen komt, in de bal komt en dus geen diepte heeft. Dan heb je gelukkig Haps nog die momenten heeft dat hij er overheen komt, dat is ook het enige gevaar dat Feyenoord op dit moment heeft", aldus Janssen in Studio Voetbal.

"Berghuis is een fantastische speler, maar ik vind hem het beste als hij vanaf de zijkant komt en vanaf daar zijn man op kan zoeken en zijn actie kan maken. Haps is de enige die er overheen gaat, zijn momenten kiest en dan ook de juiste keuzes maakt aan de bal", zo vervolgt Janssen. "Ik vind Haps echt wel een back voor het Nederlands elftal. Ik zou hem er sowieso bijpakken."

Nicolai Jørgensen viel in de eerste helft in voor de geblesseerde João Carlos Teixeira. De spits won bijna al zijn duels, verlegde het spel, raakte wederom geblesseerd en scoorde vlak voordat hij vanwege die (lies)blessure gewisseld kon worden. Wellicht was er sprake van een te korte warming-up, maar tafelgast Pierre van Hooijdonk denkt van niet. "Eigenlijk zie je spelers die net zijn ingevallen zelden geblesseerd raken, ook al doen ze geen warming-up. Dus ja, daar geloof ik niet in. Maar hij is wel van glas, dat mogen we onderhand toch wel zeggen. Aan het begin van het seizoen hoorde ik dat hij vegetariër was geworden, als dat zo is moet hij gewoon weer vlees gaan eten."

Gerelateerd nieuws
128 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 58 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75091 leden - Op dit moment zijn 740 mensen actief, waarvan 230 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved