''Al met al maak ik me toch wel zorgen om Feyenoord''

''Al met al maak ik me toch wel zorgen om Feyenoord''

Na de interlandbreak lijkt het niet goed meer te gaan met Feyenoord. Na puntverlies tegen Sparta en Dinamo Zagreb werd er ook bij RKC Waalwijk niet gewonnen (2-2). Daar komt bij dat na zondag ook Teixeira en Jørgensen zich melden bij de toch al volle ziekenboeg. Clubwatcher Sinclair Bischop maakt zich zorgen, laat hij weten via werkgever RTV Rijnmond.

"Drie gelijke spelen in één week en alleen het gelijkspel bij Dinamo Zagreb zal tot tevredenheid hebben geleid", begint Bischop zijn analyse. "Twee punten verloren tegen Sparta en ook twee tegen RKC, dat zijn heel dure punten als je echt mee wil doen. Er zijn met name zorgen dat het elftal toch niet fris is, en dat na slechts één Europees duel. Teixeira die niet helemaal okselfris was en er uit voorzorg uit moest. Nicolai Jørgensen die de komende weken weer niet inzetbaar is. Hij blijft maar kwakkelen en dat zorgt ervoor dat Feyenoord echt een spitsenprobleem heeft, want ze hebben toch echt moeite om de kansen te benutten."

"Al met al maak ik me toch wel zorgen om Feyenoord", besluit Bischop. "Zeker als er komende week een dubbel programma is met de wedstrijd tegen Wolfsberger en de uitwedstrijd tegen Emmen."

Lees meer over
João Teixeira
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties